Επιστροφές/Ανταλλαγή

Επιστροφές προϊόντων που είναι ελαττωματικά κατά την παράδοση 

Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία είναι ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη.  

Το προϊόν που θα επιστρέψετε στο www.e-cheap.gr πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές ή όπως ακριβώς ήταν κατά την παραλαβή του σε περίπτωση που ήταν ελαττωματικό και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη ή τιμολόγιο).  

Η επιστροφή του ελλαττωματικού προϊόντος γίνεται αφού έχετε λάβει σχετική έγκριση έπειτα από συνεννόηση με το www.e-cheap.gr. Αφού λάβετε την έγκριση μας πρέπει συσκευάστε το σε ένα μεγαλύτερο κουτί, μαζί με την αρχική του συσκευασία, ώστε να είναι καλύτερα προστατευμένο κατά την αποστολή. Αφού το ελέγξουμε και επιβεβαιώσουμε το ελάττωμα θα γίνει αντικατάσταση ή πίστωση των χρημάτων που καταβλήθηκαν μετά από συνεννόηση μεταξύ εμάς και του πελάτη.  

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.  

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης  

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μία παραγγελία και να επιστρέψετε ένα προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε.  

Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία του. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει με δικό σας μέσο (courier ή ταχυδρομείο) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Η επιστροφή ενός προϊόντος ή όλης της παραγγελίας γίνεται αφού έχετε λάβει σχετική έγκριση έπειτα από συνεννόηση με το www.e-cheap.gr  αποστέλλοντας μας μήνυμα με email. η τηλεφωνικά. Αφού λάβετε την έγκριση μας πρέπει συσκευάστε το σε ένα μεγαλύτερο κουτί, μαζί με την αρχική του συσκευασία, ώστε να είναι καλύτερα προστατευμένο κατά την αποστολή.  

Το προϊόν που θα επιστρέψετε στο www.e-cheap.gr πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές ή όπως ακριβώς ήταν κατά την παραλαβή του (σε περίπτωση που ήταν ελαττωματικό), να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη ή τιμολόγιο) και η αρχική του συσκευασία να συμπεριλαμβάνεται μέσα στην νέα συσκευασία και να είναι σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή, σας γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 48 ωρών μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους στο κατάστημα μας.  

 

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας:  

Στην περίπτωση που έχει γίνει λάθος από εμάς κατά την εκτέλεση της παραγγελίας μας ενημερώνετε μέσω τηλεφώνου ή email και θα φροντίσουμε άμεσα για την επίλυση του προβλήματος. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή, καθώς και εκείνα για την αντικατάστασή επιβαρύνουν το www.e-cheap.gr.  

 

Εγγύηση προϊόντων  

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας της αντιπροσωπείας ή του επίσημου εισαγωγέα και έχει διάρκεια 12-24 μήνες, ανάλογα με το προϊόν και τον κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης, πρέπει να υπάρξει έγγραφη επικοινωνία (e-mail) για καθοδήγηση του πελάτη.  

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση στον ήλιο, κ.λπ.) καθώς και αναλώσιμα υλικά. 

Αφήστε μας ένα μήνυμα